Via Candiolo, 79 - 10127 Torino -  Orari e informazioni

Catalogo in linea

 

Includi: nessuno dei seguenti filtri
× Editore *Fabbri <casa editrice>
× Paese Svizzera
× Nomi Schulz, Charles M
× Paese Italia
Includi: tutti i seguenti filtri
× Livello Monografie
× Nomi Kadaré, Ismail

Trovati 37 documenti.

Mostra parametri
Çështje të marrëzisë
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Kadaré, Ismail

Çështje të marrëzisë : roman / Ismail Kadare

Tiranë : Onufri, c2005

Kushëriri i engjëjve
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Kadaré, Ismail

Kushëriri i engjëjve / Ismail Hadare

Bot. i 3

Tiranë : Onufri, 2005

Kohë barbare
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Kadaré, Ismail - Fernandez-Récatala, Denis

Kohë barbare : nga Shqipëria në Kosovë : biseda / Ismail Kadare, Denis Fernándes [i.e. Fernandez! Recatalá

Bot. 2

Tiranë : Onufri, c2005

Ditë kafenesh
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Kadaré, Ismail

Ditë kafenesh : novelë / Ismail Kadare

Tiranë : Onufri, c2005

Pa formë është qielli
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Kadaré, Ismail

Pa formë është qielli : 100 poezi dhe poema të zgjedhura / Ismail Kadare

Tiranë : Onufri, c2005

Tri këngë zie për Kosovën
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Kadaré, Ismail

Tri këngë zie për Kosovën / Ismail Kadare

Botimi i tretë

Tiranë : Onufri, c2005

Përbindëshi
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Kadaré, Ismail

Përbindëshi : roman / Ismail Kadare

Tiranë : Onufri, ©2005

Qorrfermani
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Kadaré, Ismail

Qorrfermani : roman / Ismail Kadare

Bot. 2

Tiranë : Onufri, c2004

Spiritus
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Kadaré, Ismail

Spiritus : roman / Ismail Kadare

Bot. 3

Tiranë : Onufri, c2004

Ftesë në studio
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Kadaré, Ismail

Ftesë në studio / Ismail Kadare

Tiranë : Onufri, ©2004

Kristal
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Kadaré, Ismail

Kristal : 60 poezi të zgjedhura / Ismail Kadare

Tiranë : Onufri, c2004

Unaza në kthetra
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Kadaré, Ismail

Unaza në kthetra : sprova letrare, shkrime të ndryshme, intervista / Ismail Kadare

Tiranë : Onufri, c2004

Ura me tri harqe
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Kadaré, Ismail

Ura me tri harqe : roman / Ismail Kadare

Tiranë : Onufri, ©2004

Kush e solli Doruntinën
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Kadaré, Ismail

Kush e solli Doruntinën : roman / Ismail Kadare

Tiranë : Onufri, c2004

Nata me hënë
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Kadaré, Ismail

Nata me hënë : roman / Ismail Kadare

Tiranë : Onufri, c2004

Florile îngheţate din martie
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Kadaré, Ismail

Florile îngheţate din martie / Ismail Kadare ; traducere şi postfaţă de Marius Dobrescu

Iaşi ; Bucureşti : Polirom, 2003

Viti i mbrapshtë
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Kadaré, Ismail

Viti i mbrapshtë : roman / Ismail Kadare

Tiranë : Onufri, 2003

Ikja e shtërgut
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Kadaré, Ismail

Ikja e shtërgut / Ismail Kadare

Bot. 2

Tiranë : Onufri, ©2003

Jeta, loja dhe vdekja e Lul Mazrekut
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Kadaré, Ismail

Jeta, loja dhe vdekja e Lul Mazrekut : roman / Ismail Kadare

Bot. 2

Tiranë : Onufri, c2003

Ra ky mort e u pamë
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Kadaré, Ismail

Ra ky mort e u pamë : ditar për Kosoven, artikuj, letra / Ismail Kadare

Bot. 3

Tiranë : Onufri, c2003