Via Candiolo, 79 - 10127 Torino -  Orari e informazioni

Catalogo in linea

 

Includi: nessuno dei seguenti filtri
× Editore *Fabbri <casa editrice>
× Data 2006
Includi: tutti i seguenti filtri
× Paese Albania

Trovati 76 documenti.

Mostra parametri
Dheu është flori
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Frasheri, Sami

Dheu është flori : tregime, përrallëza, rrëfenja, fjalë të urta / Sami Frashëri

Bot. 2

[Tiranë?] : Argeta LMG, [2008?]

Hana
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Dones, Elvira

Hana : roman / Elvira Dones ; e përktheu nga origjinali italisht Roland Sejko ; [përkthimi në shqip u redaktua nga Elvira Dones]

Elbasan : Sejko, c2007

Dyzet sy të majtë
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Kadia, Ilir

Dyzet sy të majtë : tregime / Ilir Kadia

Tiranë : Skanderbeg, c2007

Kufoma
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Kongoli, Fatos

Kufoma : roman / Fatos Kongoli

Tiranë : Toena, 2007

Jetoi në harresën tënde
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Zllami, Brunilda

Jetoi në harresën tënde : roman / Brunilda Zllami

Tiranë : Toena, 2007

Rruga e trëndafilave
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Zllami, Brunilda

Rruga e trëndafilave : roman / Brunilda Zllami

Tiranë : Dudaj, [2007]

Thesaret e frikës
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Zhiti, Visar

Thesaret e frikës : poezi / Visar Zhiti ; [redaktor: Loredan Bubani!

Tiranë : Omsca-1, [2005!

Gara e jetës
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Topi, Flamur

Gara e jetës : novela dhe tregime fantastiko-shkencore / Flamur Topi

Tiranë : Onufri, c2005

Gërzheta dhe përralla të tjera shqiptare
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Gërzheta dhe përralla të tjera shqiptare / përzgjodhi Donika Omari

Tiranë : Gijka, 2005

Tregime të moçme shqiptare
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Kuteli, Mitrush

Tregime të moçme shqiptare : balada dhe rapsodi popullore te ritreguara për fëmijët e moshës së mesme dhe të rritur shkollore / nga Mitrush Kuteli

Tiranë : MK, 2005

2: Kur këndon guguftuja
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Grillo, Odhise

2: Kur këndon guguftuja / Odhise Grillo

Tiranë : Toena, 2005

Fa parte di: Përralla të zgjedhura / Odhise Grillo

Shenjtor dhe djall
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Londo, Bardhyl

Shenjtor dhe djall : [poezi të zgjedhura! / Bardhyl Londo ; zgjodhi dhe përgatiti Visar Zhiti

Tiranë : Toena, 2005

Çështje të marrëzisë
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Kadaré, Ismail

Çështje të marrëzisë : roman / Ismail Kadare

Tiranë : Onufri, c2005

Skënderbeu
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Godo, Sabri

Skënderbeu : roman historik / Sabri Godo

Tiranë : Toena, 2005

Te porta e shën Pjetrit
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Kongoli, Fatos

Te porta e shën Pjetrit : roman / Fatos Kongoli

Botim i dytë

Tiranë : Toena, 2005

Kushëriri i engjëjve
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Kadaré, Ismail

Kushëriri i engjëjve / Ismail Hadare

Bot. i 3

Tiranë : Onufri, 2005

2: Eposi i kreshnikeve dhe legjenda
0 0 0
Materiale linguistico moderno

2: Eposi i kreshnikeve dhe legjenda / Mbledhur dhe redaktuar nga at Bernardin Palaj dhe at Donat Kurti

[Tiranë! : Plejad, 2005

Fa parte di: Visaret e kombit

Frosina e Janinës
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Meksi, Mira

Frosina e Janinës : roman / Mira Meksi

Bot. 2

Tiranë : Onufri, 2005

Dikur ishim bashkë...
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Zllami, Brunilda

Dikur ishim bashkë... : roman / Brunilda Zllami

Tiranë : Dudaj, [2005?!

Dashuri apo urrejtje?
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Zllami, Brunilda

Dashuri apo urrejtje? : roman / Brunilda Zllami

Tiranë : Dudaj, [2005?!