Via Candiolo, 79 - 10127 Torino -  Orari e informazioni

Catalogo in linea

 

Includi: nessuno dei seguenti filtri
× Editore *Fabbri <casa editrice>
× Soggetto Kosovo - Storia - Guerra civile - 1999 - Diari e memorie
× Data 2005
Includi: tutti i seguenti filtri
× Paese Albania

Trovati 64 documenti.

Mostra parametri
Dheu është flori
0 0 0
Libri Moderni

Frasheri, Sami

Dheu është flori : tregime, përrallëza, rrëfenja, fjalë të urta / Sami Frashëri

Bot. 2

[Tiranë?] : Argeta LMG, [2008?]

Hana
0 0 0
Libri Moderni

Dones, Elvira

Hana : roman / Elvira Dones ; e përktheu nga origjinali italisht Roland Sejko ; [përkthimi në shqip u redaktua nga Elvira Dones]

Elbasan : Sejko, c2007

Dyzet sy të majtë
0 0 0
Libri Moderni

Kadia, Ilir

Dyzet sy të majtë : tregime / Ilir Kadia

Tiranë : Skanderbeg, c2007

Kufoma
0 0 0
Libri Moderni

Kongoli, Fatos

Kufoma : roman / Fatos Kongoli

Tiranë : Toena, 2007

Jetoi në harresën tënde
0 0 0
Libri Moderni

Zllami, Brunilda

Jetoi në harresën tënde : roman / Brunilda Zllami

Tiranë : Toena, 2007

Rruga e trëndafilave
0 0 0
Libri Moderni

Zllami, Brunilda

Rruga e trëndafilave : roman / Brunilda Zllami

Tiranë : Dudaj, [2007]

Ne të tre
0 0 0
Libri Moderni

Kongoli, Fatos

Ne të tre : roman / Fatos Kongoli

Tiranë : Toena, 2006

Dragoi i fildishtë
0 0 0
Libri Moderni

Kongoli, Fatos

Dragoi i fildishtë : roman / Fatos Kongoli

Botimi i tretë

Tiranë : Toena, 2006

Meriyll
0 0 0
Libri Moderni

Canosinaj, Viktor

Meriyll : roman / Viktor Canosinaj

[Tiranë! : Dyrrah, [2006!

Nata e tradhtisë së parë
0 0 0
Libri Moderni

Kadia, Ilir

Nata e tradhtisë së parë : tregime / Ilir Kadia

[Tiranë! : Ilar, stampa 2006

12 shenjtorë, një profet dhe disa njerëz
0 0 0
Libri Moderni

Keko, Teodor

12 shenjtorë, një profet dhe disa njerëz : tregime / Teodor Keko

Tiranë : Maluka, c2006

Prostituta
0 0 0
Libri Moderni

Keko, Teodor

Prostituta : tregime e novela / Teodor Keko

Tirane : Maluka, c2006

Lulja dhe shega
0 0 0
Libri Moderni

Kokona, Vedat

Lulja dhe shega : pjesë me dy akte për fëmijë / Vedat Kokona

Tiranë : Kokona, 2006

Dyer të paputhitura
0 0 0
Libri Moderni

Shamata, Halit

Dyer të paputhitura : roman / Halid Shamata

Bot. 2

Tiranë : Vëllezërit Tafa SAIT, 2006

Qorrfermani
0 0 0
Libri Moderni

Kadaré, Ismail

Qorrfermani : roman / Ismail Kadare

Bot. 2

Tiranë : Onufri, c2004

Endrra e Damokleut
0 0 0
Libri Moderni

Kongoli, Fatos

Endrra e Damokleut : roman / Fatos Kongoli

Botimi i dyte

Tiranë : Toena, 2004

Spiritus
0 0 0
Libri Moderni

Kadaré, Ismail

Spiritus : roman / Ismail Kadare

Bot. 3

Tiranë : Onufri, c2004

Ftesë në studio
0 0 0
Libri Moderni

Kadaré, Ismail

Ftesë në studio / Ismail Kadare

Tiranë : Onufri, ©2004

Kristal
0 0 0
Libri Moderni

Kadaré, Ismail

Kristal : 60 poezi të zgjedhura / Ismail Kadare

Tiranë : Onufri, c2004

Çufoja dhe Bubi Kaçurrel
0 0 0
Libri Moderni

Bushaka, Gaqo

Çufoja dhe Bubi Kaçurrel : roman / Gaqo Bushaka ; ilustruar nga Safo Marko

Tiranë : Cabej, c2004