Via Candiolo, 79 - 10127 Torino -  Orari e informazioni

Catalogo in linea

 

Includi: nessuno dei seguenti filtri
× Lingue Latino
× Editore *Warner *Bros. *Entertainment
× Data 2003
× Soggetto Cucina
× Editore *Warner *Home *Video
Includi: tutti i seguenti filtri
× Lingue Albanese

Trovati 82 documenti.

Mostra parametri
Dheu është flori
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Frasheri, Sami

Dheu është flori : tregime, përrallëza, rrëfenja, fjalë të urta / Sami Frashëri

Bot. 2

[Tiranë?] : Argeta LMG, [2008?]

Hana
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Dones, Elvira

Hana : roman / Elvira Dones ; e përktheu nga origjinali italisht Roland Sejko ; [përkthimi në shqip u redaktua nga Elvira Dones]

Elbasan : Sejko, c2007

Dyzet sy të majtë
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Kadia, Ilir

Dyzet sy të majtë : tregime / Ilir Kadia

Tiranë : Skanderbeg, c2007

Kufoma
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Kongoli, Fatos

Kufoma : roman / Fatos Kongoli

Tiranë : Toena, 2007

Jetoi në harresën tënde
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Zllami, Brunilda

Jetoi në harresën tënde : roman / Brunilda Zllami

Tiranë : Toena, 2007

Rruga e trëndafilave
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Zllami, Brunilda

Rruga e trëndafilave : roman / Brunilda Zllami

Tiranë : Dudaj, [2007]

Orme sul mare
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Sulce, Miranda

Orme sul mare / Miranda Sulce ; illustrazioni di Artur Sulce

2. ed

Roma : Sinnos, [2006]

Abstract: Età di lettura: da 12 anni.

Ne të tre
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Kongoli, Fatos

Ne të tre : roman / Fatos Kongoli

Tiranë : Toena, 2006

Dragoi i fildishtë
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Kongoli, Fatos

Dragoi i fildishtë : roman / Fatos Kongoli

Botimi i tretë

Tiranë : Toena, 2006

Meriyll
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Canosinaj, Viktor

Meriyll : roman / Viktor Canosinaj

[Tiranë! : Dyrrah, [2006!

Donne, cacciatori e perfidi imbroglioni
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Jakova, Sokol

Donne, cacciatori e perfidi imbroglioni : i personaggi della saggezza popolare albanese / Sokol Jakova ; [a cura di Valbona Jakova e Ramona Parenzan] ; illustrazioni di Dido

Roma : Sinnos, [2006]

Lulja dhe shega
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Kokona, Vedat

Lulja dhe shega : pjesë me dy akte për fëmijë / Vedat Kokona

Tiranë : Kokona, 2006

Nata e tradhtisë së parë
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Kadia, Ilir

Nata e tradhtisë së parë : tregime / Ilir Kadia

[Tiranë! : Ilar, stampa 2006

Prostituta
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Keko, Teodor

Prostituta : tregime e novela / Teodor Keko

Tirane : Maluka, c2006

12 shenjtorë, një profet dhe disa njerëz
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Keko, Teodor

12 shenjtorë, një profet dhe disa njerëz : tregime / Teodor Keko

Tiranë : Maluka, c2006

Dyer të paputhitura
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Shamata, Halit

Dyer të paputhitura : roman / Halid Shamata

Bot. 2

Tiranë : Vëllezërit Tafa SAIT, 2006

Thesaret e frikës
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Zhiti, Visar

Thesaret e frikës : poezi / Visar Zhiti ; [redaktor: Loredan Bubani!

Tiranë : Omsca-1, [2005!

Gara e jetës
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Topi, Flamur

Gara e jetës : novela dhe tregime fantastiko-shkencore / Flamur Topi

Tiranë : Onufri, c2005

Gërzheta dhe përralla të tjera shqiptare
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Gërzheta dhe përralla të tjera shqiptare / përzgjodhi Donika Omari

Tiranë : Gijka, 2005

Il gallo magico
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Favaro, Graziella

Il gallo magico / testi a cura di Graziella Favaro ; illustrazioni di Marco Bailone

2. ed

Milano : Carthusia, c2005

Abstract: C'era una volta un gallo dalle penne multicolori e con un enorme pancia capace di ospitare una volpe, un lupo e un fiume intero. Un giorno la magica creatura partì per la città in cerca fortuna e...