torna alla sezione ragazzi

Cerca un titolo per ragazzi

Includi: tutti i seguenti filtri
× Lingue Albanese

Trovati 29 documenti.

Princesha Argjiro
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Kadaré, Ismail

Princesha Argjiro : poemë / Ismail Kadare

3. bot

Tiranë : Onufri, 2001

Çufoja dhe Bubi Kaçurrel
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Bushaka, Gaqo

Çufoja dhe Bubi Kaçurrel : roman / Gaqo Bushaka ; ilustruar nga Safo Marko

Tiranë : Cabej, c2004

Meriyll
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Canosinaj, Viktor

Meriyll : roman / Viktor Canosinaj

[Tiranë! : Dyrrah, [2006!

Dimri dhe plaku
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Mjeda, Ndre

Dimri dhe plaku : vjersha të zgjedhura për fëmijë / Ndre Mjeda

Tiranë : Drier, [2002?!

Lulja dhe shega
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Kokona, Vedat

Lulja dhe shega : pjesë me dy akte për fëmijë / Vedat Kokona

Tiranë : Kokona, 2006

Mimoza llastica
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Jorgaqi, Nasho

Mimoza llastica : tregime për fëmijë / Nasho Jorgaqi

Tiranë : Toena, 2004

Dheu është flori
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Frasheri, Sami

Dheu është flori : tregime, përrallëza, rrëfenja, fjalë të urta / Sami Frashëri

Bot. 2

[Tiranë?] : Argeta LMG, [2008?]

2: Kur këndon guguftuja
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Grillo, Odhise

2: Kur këndon guguftuja / Odhise Grillo

Tiranë : Toena, 2005

Fa parte di: Përralla të zgjedhura / Odhise Grillo

Gërzheta dhe përralla të tjera shqiptare
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Gërzheta dhe përralla të tjera shqiptare / përzgjodhi Donika Omari

Tiranë : Gijka, 2005

Historia e Skënderbeut
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Grillo, Odhise K.

Historia e Skënderbeut : rikrijuar për fëmijë e të rinj, sipas poemës 'Historia e Skënderbeut' të Naim Frashërit / Odhise K. Grillo

Bot. 4

Tiranë : Dituria, c2001

Përralla shqiptare për 100 + 1 natë / Virgjil Muçi ; ilustrimet Ardian Kapo. 1: Bleu i parë
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Përralla shqiptare për 100 + 1 natë / Virgjil Muçi ; ilustrimet Ardian Kapo. 1: Bleu i parë / Virgjil Muçi ; ilustrimet Ardian Kapo

Përralla shqiptare për 100 + 1 natë / Virgjil Muçi ; ilustrimet Ardian Kapo. 2: Bleu i dytë
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Përralla shqiptare për 100 + 1 natë / Virgjil Muçi ; ilustrimet Ardian Kapo. 2: Bleu i dytë / Virgjil Muçi ; ilustrimet Ardian Kapo

Kallëzimet e gjyshe Pastërtores
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Dedja, Bedri

Kallëzimet e gjyshe Pastërtores / Bedri Dedja

Tiranë : Uegen, [2004?!

Në shkollën e pyllit
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Pitilaki, Teodora

Në shkollën e pyllit / Teodora Pitilaki

Tiranë : Redona, 2004

Tregime të moçme shqiptare
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Kuteli, Mitrush

Tregime të moçme shqiptare : balada dhe rapsodi popullore te ritreguara për fëmijët e moshës së mesme dhe të rritur shkollore / nga Mitrush Kuteli

Tiranë : MK, 2005

Republika e një mijë e njëqind çudirave
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Dedja, Bedri

Republika e një mijë e njëqind çudirave : përralla të zgjedhura / Bedri Dedja

Tiranë : Botimet Toena, 1997

  • Non prenotabile
  • Copie totali: 2
  • A prestito: 0
  • Prenotazioni: 0
Kacimicrri rreth globit
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Dedja, Bedri

Kacimicrri rreth globit : roman per femije / Bedri Dedja

Tirane : Voskopoja, 1993

Një udhëtim i rrezikshëm
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Dedja, Bedri

Një udhëtim i rrezikshëm : roman / Bedri Dedja

Tiranë : Andersen, 1999

Presidenti i planetit të kuq
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Dedja, Bedri

Presidenti i planetit të kuq : ... dhe udhëtimi i fundit i shkrimtarit : roman / Bedri Dedja ; përgatiti Edlira Dedja

Prishtinë : Faik Konica, 2008

Il gallo magico
0 0 0
Materiale linguistico moderno

Favaro, Graziella

Il gallo magico / testi a cura di Graziella Favaro ; illustrazioni di Marco Bailone

2. ed

Milano : Carthusia, c2005

Abstract: C'era una volta un gallo dalle penne multicolori e con un enorme pancia capace di ospitare una volpe, un lupo e un fiume intero. Un giorno la magica creatura partì per la città in cerca fortuna e...